Barnomsorg under sommaren 2020

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

För att kunna planera vår verksamhet under sommarlovet behöver vi veta vilka tider ditt barn kommer att vara på fritids/förskolan. Vi behöver ditt sommarschema senast den 17 maj. Du kan lämna schema för upp till tre barn samtidigt. Om du vill göra ändringar behöver du inte skicka in ett nytt schema utan kan logga in på Mina sidor och ändra i ditt ärende. Detta kan du göra fram tills tjänsten stänger den 17 maj.

Ordinarie schema

I tjänsten har du möjlighet att välja "ordinarie schema". Ordinarie schema innebär skoldagen och eventuell morgon/eftermiddagsfritids som finns registrerat i IST förskola och fritidshem. T.ex. om skoltiden är mellan 08.10-13:00 och barnet har fritids mellan 13:00-16:00 räknas ordinarie tid mellan 08:10 - 16:00. 

Omsorg under v.28-31

Under vecka 28-31 sker samordning av förskolan och fritidshemmen. Verksamheten kommer att förläggas på en enhet i kommunen. Behöver du omsorg under v. 28-31 krävs det ett arbetsgivarintyg.

Stängningsdagar

Måndagen den 15 Juni, torsdagen den 13 Augusti och fredagen den 14 Augusti är stängningsdagar och verksamheten är stängd.

Avgiftsfri allmän förskola

Barn som endast går i avgiftsfri allmän förskola (15 timmar/vecka) har inte rätt till förskola under lov. Verksamheten följer skolans terminer och startar igen efter sommarlovet den 19 augusti. 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa