Anmälan till konstvågen

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Anmälan till Konstvågen

Välkommen med din anmälan till Konstvågen 2022 som i år hålls den 6 - 7 augusti. Konstrundan Konstvågen drivs av Kulturföreningen Konstvågen med stöd av Öckerö kommun och Västra Götalandsregionen.

I år är en nystart. Konstvågen lanseras med en ny logga. Också i år blir det en sommarutställning. För uppdaterad information se: Kulturföreningen Konstvågens hemsida www.kulturforeningenkonstvagen.se. Kulturföreningen Konstvågen ska 2022 försöka få till app för både android och iPhone och en folder.

Det finns även möjlighet att ha en porträttbild på dig som konstnär i materialet utöver bilden på din konst.

Anmälan till konstvågen 2022 är komplett när du betalat och fått en bekräftelse att din anmälan är komplett.

Vem får vara med?

Konstrundan är öppen för konstnärer, slöjdare och konsthantverkare som är skrivna eller sommarboende i Öckerö kommun. 100 platser finns tillgängliga. (ingen kö) Anmälningen kräver BanikID, saknar du det eller har problem kan du kontakta Kommunservice som hjälper dig med anmälan.

Betalningsinformation

Anmälningsavgift 800 kronor betalas till Kulturföreningen Konstvågens Plusgiro: 968729-4 OBS! Skriv ditt namn på betalningen. Betalningen måste vara gjord för att din anmälan ska vara komplett. Du kommer få meddelande att din betalning är mottagen och hanterad, obs det kan ta ca en vecka.
Har du funderingar ta kontakt med kassören på kulturföreningen.

Följande behövs för e-tjänsten

  • Bild för marknadsföring och folder -  En bild som beskriver det material du arbetar med och/ eller representerar ditt konstnärskap. OBS! det behöver ej vara verk du ställer ut. Denna bild kommer att användas för marknadsföring, materiel, app m.m. (ca 3,6 cm x 3,6 cm max ~2MB)
  • Porträttbild - Du kan om du vill bifoga en igenkännbar enkel bild av dig för marknadsföring. Bilden kommer vara svartvit i materialet. Välj gärna en bild som är svartvit från början och kontrastrik OBS! Möjligheten till porträttbild är frivillig.

Kulturföreningen Konstvågen är en registrerad ideell förening. Organisationsnummer: 802524 - 8868.

Adress: c/o Christina Roos, Granvägen 3 475 31 Öckerö.

Har du några frågor, kontakta: ordförande Lars Persson: larspersson1000@gmail.com

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation
  • Bild som representerar ditt konstnärskap
  • Svartvit porträttbild (frivillig)

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa